Vacatures

Wij komen op voor de rechten van vluchtelingen en helpen hen een nieuw bestaan op te bouwen in Nederland. Ongeveer 7.000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers zetten zich hier dagelijks vol overgave voor in. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Hieronder zie je welke vacatures we hebben.

 • Betaald, Noord-Nederland, Groningen

  Vacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in Uitgelicht

 • Betaald, Oost Nederland, Hele Regio

  Naar aanleiding van de groei van het aantal inburgeraars bij VluchtelingenWerk Oost Nederland willen wij graag een flexibele pool van projectmedewerkers, die minimaal 24 uur per week ter beschikking hebben om deel te nemen aan deze pool. Wij zoeken daarom per direct, voor ten minste 24 uur en maximaal 32 uur per week een projectmedewerker(s) inburgering m/v.

 • Betaald, West- en Oost-Brabant & Bommelerwaard, Roosendaal

  Vanwege een sabbatical van een jaar van een van de managers integratie zijn we per direct, voor
  ten minste 16 uur per week, op zoek naar een MANAGER INTEGRATIE voor meerdere gemeentes in regio West Brabant (m/v)

 • Stage, Amsterdam

  VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Wij zoeken een stagiair met juridische kennis die zich gaat inzetten voor integratie van vluchtelingen.

 • Betaald, Noord-Nederland, Weststellingwerf

  Voor Weststellingwerf 12 uur (Wolvega) , Sneek (12 uur) , en Eemsmond 12 uur (Uithuizen) zijn we met spoed op zoek naar gecertificeerde NT2 docenten. NB: Graag alleen reageren als u lesbevoegd en gecertificeerd bent.