Steun vluchtelingen

Niemand laat zonder reden zijn vaderland, dierbaren en bezittingen achter. Mensen vluchten voor onderdrukking, oorlog of vervolging. Vluchtelingen die in ons land bescherming zoeken, moeten weer helemaal bij nul beginnen. De ondersteuning die VluchtelingenWerk samen met donateurs en vrijwilligers biedt, is dan ook hard nodig. Help je mee?

 

 • Doneer

  Met jouw steun geef je vluchtelingen een kans op een leven in veiligheid. Een leven zonder angst om vervolgd te worden voor geloof, afkomst of politieke overtuiging. Word donateur en geef vluchtelingen een kans een nieuw bestaan op te bouwen.

  Lees verder
 • Doe een gift

  Iedere donatie gebruiken wij om op te komen voor de rechten van vluchtelingen, hen te helpen bij de asielprocedure en bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Doe een gift en geef vluchtelingen een kans op een leven in veiligheid.

  Lees verder
 • Word vrijwilliger

  In het hele land begeleiden wij vluchtelingen tijdens de asielprocedure en bij het opbouwen van een nieuw bestaan in Nederland. Ben je een paar uur per week beschikbaar en enthousiast om aan de slag te gaan? Word dan vrijwilliger!

  Lees verder
 • Fiscaal schenken

  Doneren kan ook belastingvrij. Afhankelijk van je inkomen krijg je namelijk tot 52 procent van je gift terug via de Belastingdienst. Als je dat wilt, kun je dit geld ten goede laten komen aan VluchtelingenWerk.

  Lees verder
 • Nalaten

  Bij nalaten denken veel mensen eerst aan hun familie. Maar ook voor vluchtelingen kun je iets doen. Daarmee maak je van je afscheid een nieuw begin.

  Lees verder
 • Jouw bedrijf

  Wil je met jouw bedrijf iets betekenen voor VluchtelingenWerk? Of zoek je bijvoorbeeld samen met collega’s een goed doel om te steunen? Schroom dan niet en neem contact met ons op!

  Lees verder
 • Magazine

  Lees verder