VluchtelingenWerk Nederland: organisatie, missie, vissieOver VluchtelingenWerk

Dag in dag uit maken we ons sterk voor vluchtelingen en asielzoekers. Wie zijn de mensen achter VluchtelingenWerk? Wat zijn daarbij onze belangrijkste drijfveren? En hoe zijn we georganiseerd. Lees er alles over.

 

 • Nieuws

  Ben je benieuwd wat het nieuws is rond vluchtelingen en asielzoekers? En naar onze standpunten daarover? Blijf op de hoogte en bekijk al onze nieuws- en persberichten.

  Lees verder
 • Contact met Landelijk Bureau

  Wil je contact met het Landelijk Bureau opnemen? Bekijk ons bezoek- en postadres, onze mailadressen, telefoonnummers en informatie over het bestellen van onze producten.

  Lees verder
 • Onze regio's

  VluchtelingenWerk is actief in twaalf regio's, die allemaal te vinden zijn op deze website. Ga naar het overzicht van de regio's en kijk wat ze doen.

  Lees verder
 • Vacatures

  Met 7000 vrijwilligers en enkele honderden betaalde medewerkers zetten we ons in voor vluchtelingen en asielzoekers. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers: betaald, vrijwillig of als stagiair. Bekijk al onze vacatures.

  Lees verder
 • Missie en visie

  Dagelijks zetten we ons in voor vluchtelingen en asielzoekers. Wil je weten wat daarbij onze belangrijkste drijfveren zijn? Lees alles over onze missie en visie.

  Lees verder
 • Verenigingsraad en bestuur

  VluchtelingenWerk telt twaalf regio's, vele lokale afdelingen, een verenigingsraad en een bestuur. Kijk hoe onze organisatie in elkaar zit en wie onze bestuursleden zijn.

  Lees verder
 • Onze geschiedenis

  Als vluchteling kun je in Nederland altijd rekenen op onze steun. En dat al meer dan dertig jaar! Ga mee terug in de tijd en bekijk onze belangrijkste mijlpalen.

  Lees verder