Regiokantoor WOBB

Regiokantoor

Het regiokantoor is gevestigd in het centrum van Rotterdam, aan de voet van De Grote Kerk. Vanuit hier is de financiele administratie centraal opgezet, is de directeur is gehuisvest, worden bedrijfsvoeringstaken uitgezet en worden enkele regionale projecten ontwikkeld en aangestuurd.

Contact

Directeur: Tila Frih- Passmann, e-mail: tfrihpassmann@vwmaasdelta.nl

Armand

Zeven lange jaren

In Congo studeerde Armand de talen Engels en Frans en had hij een goede baan in de horeca. Armand keerde zich openlijk tegen het heersende regime en was genoodzaakt te vluchten voor zijn leven. Zijn twee dochters moest hij achterlaten. Armand was vastbesloten iets van zijn leven in Nederland te maken, maar zijn asielprocedure verliep tergend langzaam. "Het waren zeven slopende jaren", vertelt Armand.  "Al die tijd mocht ik niets ondernemen: niet studeren, niet werken. Als je niet sterk bent, maakt de verveling je kapot."

Haarlem (regiokantoor)

Nasrin Noroozie

Steun en toeverlaat

Als tolk, steun en toeverlaat staat Nasrin asielzoekers in asielzoekerscentrum Heerlen (azc) terzijde tijdens hun asielprocedure. Ze helpt asielzoekers tussen hoop en vrees, mensen die familieleden tijdens hun vlucht kwijt zijn geraakt, kinderen zonder ouders, bejaarden die extra zorg nodig hebben. Maar ze begeleidt ook vluchtelingen die een status krijgen en staan te trappelen een toekomst op te bouwen in Nederland. Ze geeft hen maatschappelijke begeleiding, taalles en helpt bij huisvesting.

Regiokantoor Midden-Nederland

Regiokantoor

 

Groningen, regiokantoor (inburgeringslocatie)

Inburgering

VluchtelingenWerk Noord-Nederland vezorgt in Groningen ook inburgeringslessen.

Er wordt les gegeven aan drie groepen inburgeraars.

Docenten:

Francine Baard    fbaard@vwnn.nl

Carla Roosenstein   croosenstein@vwnn.nl

Regiokantoor Amsterdam

Spreekuur

Dinsdag 9:00 tot 11:00 uur

Donderdag 9:00 tot 11:00 uur

 

Openingstijden

Locatie Amsterdam is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 17.15 uur

 

Pagina's

Abonneren op DEV VluchtelingenWerk Nederland RSS