Sint Oedenrode

Adres

Adres
Steeg 9i
5482 WM Schijndel
Telefoonnummer
0413-476999 , (kantoor Schijndel)

Openingstijden

spreekuur:

Spreekuuradres: Odendael 1, ruimte van het Rode Kruis

5492 CT Sint Oedenrode

zonder afspraak, woensdag van 9.00 - 12.00

Voor afspraken op andere tijdstippen kunt U telefonisch contact opnemen.

coördinator Jos Koenen

 

Verhuizing.

De locaties van VluchtelingenWerk-WOBB van de gemeenten Sint-Oedenrode, Sint-Michielsgestel en Schijndel zijn per juni 2014 verhuisd naar een gezamenlijk kantoor in Cultureel Centrum ’t Spectrum aan de Steeg 9-i in Schijndel.

In iedere gemeente werkt 1 parttime beroepskracht en door de toenemende taken en de grote toestroom van vluchtelingen bleek het nodig om efficiënter te gaan werken. Door genoemde  verhuizing is  VluchtelingenWerk nu veel beter bereikbaar omdat het gezamenlijke kantoor 4 dagen per week geopend is. Dit zal in september  nog worden uitgebreid met de vrijdag.

Er is geen sprake van een volledig samengaan. Mevrouw Koenen blijft het aanspreekpunt voor de gemeente St Oedenrode. Ook zal het spreekuur van de cliënten van St Oedenrode in St Oedenrode gehouden blijven worden. De vrijwilligers van St Oedenrode  blijven in principe  ook werken onder de leiding van mevrouw Koenen. Een aantal vrijwilligers met specifieke taken wordt wel al ingezet voor alle gemeenten.

Er is voortaan altijd een beroepskracht beschikbaar voor ondersteuning aan de vrijwilligers van de drie locaties, omdat beroepskrachten hun werktijden op elkaar afstemmen om elkaar te kunnen vervangen.

’t Spectrum ligt centraal in het werkgebied en is goed bereikbaar met het OV. 

Deel dit met anderen