Sint-Michielsgestel

Adres

Adres
Seminarielaan 3
5271 SG Sint Michielsgestel
Telefoonnummer
073-6894996, (kantoor Schijndel)

Openingstijden

Spreekuur zonder afspraak op donderdag van 14.00 - 16.00

Voor afspraken op andere tijdstippen kunt U telefonisch contact opnemen.

Medewerkers

Locatiecoordinator: Anita Meijer

Verhuizing.

De locaties van VluchtelingenWerk-WOBB van de gemeenten  Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Schijndel zijn per juni 2014 verhuisd naar een gezamenlijk kantoor in Cultureel Centrum ’t Spectrum aan de Steeg 9-i in Schijndel.

In iedere gemeente werkt 1 parttime beroepskracht en door de toenemende taken en de grote toestroom van vluchtelingen bleek het nodig om efficiënter te gaan werken. Door genoemde  verhuizing is  VluchtelingenWerk nu veel beter bereikbaar omdat het gezamenlijke kantoor 4 dagen per week geopend is. Dit zal in september  nog worden uitgebreid met de vrijdag.

Er is geen sprake van een volledig samengaan. Mevriouw Meijer blijft het aanspreekpunt voor de gemeente St Michielsgestel. Ook zal het spreekuur van de clienten van St Michielsgestel in St Michielsgestel gehouden blijven worden. De vrijwilligers van St Michielsgestel  blijven in principe  ook werken onder de leiding van mevrouw Meijer. Een aantal vrijwilligers met specifieke taken wordt wel al ingezet voor alle gemeenten.

Er is voortaan altijd een beroepskracht beschikbaar voor ondersteuning aan de vrijwilligers van de drie locaties, omdat beroepskrachten hun werktijden op elkaar afstemmen om elkaar te kunnen vervangen.

’t Spectrum ligt centraal in het werkgebied en is goed bereikbaar met het OV. 

Deel dit met anderen