Emplooi: werk voor vluchtelingen

Emplooi is hét arbeidsbemiddelingsprogramma voor vluchtelingen in Nederland. Vluchtelingen die werk zoeken, kunnen een beroep doen op het Emplooiprogramma van VluchtelingenWerk. We gaan hiervoor actief samenwerkingsverbanden aan met werkgevers.

Vluchtelingen

Bent u een vluchteling en op zoek naar werk? Wilt u advies over vacatures en over Nederlandse bedrijven? VluchtelingenWerk kan u via het Emplooiprogramma bijstaan met goede informatie, praktische adviezen en de juiste contacten.

Meer informatie voor vluchtelingen

Werkgevers

Als werkgever bent u op zoek naar gemotiveerd personeel. Naar betrokken en enthousiaste werknemers, leergierig en bereid een klus aan te pakken. Heeft u wel eens aan vluchtelingen gedacht? Wat kan het Emplooiprogramma voor u betekenen?

Meer informatie voor werkgevers

Het Emplooiprogramma kan helpen vluchtelingen uit uw gemeente weer aan de slag te krijgen. Kijk hoe we dat doen!

Meer informatie voor gemeenten

Regelmatig bundelen we onze krachten met andere organisaties.

Meer informatie over onze samenwerkingsprojecten

Persoonlijk verhaal van een vluchteling

"Ik was op zoek naar een nieuwe baan, maar zocht ook naar verdieping en een netwerk. Bij Emplooi vond ik begrip, de mensen daar begrijpen je achtergrond. Zij brachten me in contact met de Rotaryclub. Nu ben ik lid van een internationale organisatie die verantwoord bezig is. Naar zo’n vriendenclub was ik echt op zoek."

Saša SimendićLees zijn volledige verhaal

"Ik help vluchtelingen een geschikte stageplek, werk of opleiding te vinden."

Frans BendersLees zijn volledige verhaal

Onze Emplooi-adviseurs staan voor u klaar

Op dit moment zijn over Nederland verspreid honderd vrijwilligers actief als Emplooi-adviseur of job coach. Onze adviseurs en coaches beschikken over veel ervaring en zijn maatschappelijk breed georiënteerd.

Meer informatie over de adviseurs van Emplooi

Deel dit met anderen