VluchtelingenWerk Zeeland vindt het heel belangrijk dat de vluchtelingen in onze provincie een goede ondersteuning krijgen bij tijdens hun asielprocedure en daarna bij hun huisvesting en inburgering. Daarom zijn wij steeds op zoek naar vrijwilligers die ons daarbij willen helpen. Op deze pagina kun je zien of er in jouw gemeente een vacature is.
Meer weten? Neem contact op met de locatiecoördinator!

10 vacatures
 • Vrijwillig, Middelburg

  Voor onze locatie Walcheren zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker voor de begeleiding van de gezinsherenigingsprocedures.

 • Vrijwillig, Middelburg

  Wij zoeken een vrijwilliger die voor langere tijd één of meerdere dagen per week beschikbaar is voor de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen die in de gemeenten Middelburg, Veere of Vlissingen worden gehuisvest.

 • Vrijwillig, Borsele

  Wij zoeken een vrijwilliger die voor langere tijd één of meerdere dagen per week beschikbaar is voor de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen die in de gemeente Borsele worden gehuisvest.

 • Vrijwillig, Kapelle

  Wij zoeken een vrijwilliger die voor langere tijd één of meerdere dagen per week beschikbaar is voor de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen die in de gemeente Kapelle worden gehuisvest.

 • Vrijwillig, Schouwen-Duiveland

  Wij zoeken een vrijwilliger die voor langere tijd één of meerdere dagen per week beschikbaar is voor de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen die in de gemeente Schouwen-Duiveland worden gehuisvest.

Pagina's