• Maatschappelijke begeleiding

  VluchtelingenWerk Noordwestholland heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van vluchtelingen. Dankzij de steun van onze vrijwilligers, lukt het meer vluchtelingen om succesvol te integreren. Gemeenten zijn onze onmisbare partners om ons werk...

  Lees verder
 • Begeleiding naar werk

  Wij begeleiden vluchtelingen bij het vinden van stageplekken en betaald werk. Daarbij hebben we de steun nodig van het bedrijfsleven. Wij zoeken bedrijven die leer- en werkplekken beschikbaar stellen voor vluchtelingen.

  Lees verder
 • Ontmoeting in de klas

  Wij brengen vluchtelingen onder de aandacht van scholieren. Daarbij is ontmoeting een onmisbaar element: wij brengen vluchtelingen in de klas. Scholen in basisonderwijs, middelbaar onderwijs én voortgezet onderwijs kunnen ons hiervoor benaderen.

  Lees verder
 • Projecten

  Wij starten regelmatig nieuwe projecten die zorgen voor ontmoeting tussen Nederlanders en vluchtelingen. Op deze pagina vindt u daarvan een overzicht.

  Lees verder
 • Inburgering

  VluchtelingenWerk Noordwestholland biedt vanaf begin februari 2014 inburgeringscursussen aan speciaal voor vluchtelingen en migranten. We starten in Ijmuiden. Het aantal leslocaties binnen Noordwestholland zal in de loop van 2014 toenemen. De...

  Lees verder