VluchtelingenWerk Midden-Nederland kan niet functioneren zonder vrijwilligers. Doe met ons mee!

30 vacatures
 • Vrijwillig, Utrecht

  VluchtelingenWerk voert in opdracht van de gemeente Utrecht de huisvesting uit van vluchtelingen die een status gekregen hebben. In de voorbereiding op de huurcontracttekening moet contact gezocht worden met AZC's en statushouders zelf. Je zorgt er voor dat administratief alles op orde is en informeert de statushouder over de huisvesting.

 • Vrijwillig, Amersfoort

  Gezinslocatie Amersfoort vangt uitgeprocedeerde gezinnen met minderjarige kinderen op. Voor deze kinderen gaan we per oktober een kinderspreekuur opzetten, waar de kinderen langs kunnen komen met al hun vragen. Hiervoor zoeken we met spoed enthousiaste vrijwilligers. Het is een vacature voor minimaal 4 uur per week, op dinsdagmiddag.

 • Vrijwillig, Zeist

  Als maatschappelijk begeleider biedt u hulp en ondersteuning aan vluchtelingen met een verblijfsvergunning in de gemeente Zeist.
  U ondersteunt hen gedurende 2 jaar vanaf het moment dat zij in Zeist gehuisvest worden.

 • Vrijwillig, Utrecht

  Het regiokantoor is op zoek naar een vakbekwame vrijwilliger voor de financiële administratie (16-20 u p.w.).

 • Vrijwillig, Vianen

  Vluchtelingenwerk Midden-Nederland, locatie Vianen zoekt taalcoaches die de vluchteling kunnen helpen en ondersteunen bij de inburgering en participatie. Wij zoeken gemotiveerde vrijwilligers die vluchtelingen op hun traject naar volwaardig burgerschap een extra steuntje in de rug willen geven bij het leren van de Nederlandse taal.

Pagina's