Welkom bij Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk Brabant Centraal

 

Stichting Nieuwkomers en VluchtelingenWerk Brabant Centraal is één van de regionale stichtingen van de landelijke vereniging VluchtelingenWerk Nederland. Wij zijn actief in 9 gemeenten in de regio en in 2 centrale opvang locaties.
Op deze website vindt u informatie over de organisatie, over de ondersteuning die wij bieden aan vluchtelingen, asielzoekers en andere nieuwkomers en informatie over de projecten van SNV Brabant Centraal.

Nieuws

Vacatures

Stichting Nieuwkomers en VluchtelingenWerk (SNV) Brabant Centraal is een professionele vrijwilligersorganisatie aangesloten bij VluchtelingenWerk Nederland (VWN). SNV Brabant Centraal behartigt de belangen van vluchtelingen en nieuwkomers en ondersteunt hen bij het opbouwen van een bestaan in Nederland. Wij ondersteunen asielzoekers, vluchtelingen en nieuwkomers op het gebied van toelating, integratie en (arbeids-) participatie. Tevens geven wij voorlichting en zijn actief op het gebied van ontmoeting. SNV Brabant Centraal werkt in de regio’s Breda, Eindhoven en Tilburg.

Uitgelicht

Like ons!

Volg ons!