Vacatures in Limburg

Vacatures broodtekst

9 vacatures
 • Vrijwillig, Heerlen, Beek, Eijsden-Margraten, Horst aan de Maas, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Roermond, Simpelveld, Sittard-Geleen, Peel en Maas, Nederweert, Nuth, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal

  De vluchteling wordt door de maatschappelijk begeleider geholpen bij zijn huisvesting in de gemeente. Deze vrijwilliger regelt alle zaken rondom de woning, het papierwerk en gezondheidszaken.

 • Vrijwillig, Leudal

  Vluchtelingenwerk AZC Baexem is op zoek naar een Arabische en Nederlandssprekende tolk-vrijwilliger.

 • Vrijwillig, Heerlen, Roermond, Sittard-Geleen

  De klassenassistent ondersteunt de cursisten individueel en groepsgewijs bij de klassikale lessen. Deze assisteert bij het maken van opdrachten en geven huiswerkbegeleiding.

 • Vrijwillig, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Maastricht, Meerssen, Sittard-Geleen, Vaals, Leudal

  Het begeleiden, ondersteunen en coachen van vluchtelingen en nieuwkomers volgens een op maat gesneden traject aan de hand van de participatieladder ter bevordering van het integratieproces, leidend naar een zo hoog mogelijke haalbare (arbeids-)participatie.

 • Vrijwillig, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Nuth, Roermond, Sittard-Geleen, Simpelveld, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Voerendaal

  Een taalcoach helpt de vluchteling bij het leren van het Nederlands door praktisch samen te oefenen, thuis, in de winkel, in de bibliotheek enz.

Pagina's