Doe mee als vrijwilliger

Van twee uur per week, tot een of meer dagdelen: uw inzet is van harte welkom.

VluchtelingenWerk Noord-Nederland begeleidt en adviseert asielzoekers, migranten en vluchtelingen. Grote kracht van onze organisatie zijn de kennis, ervaring en gedrevenheid van de honderden vrijwilligers en stagiairs, ondersteund door een beperkt aantal betaalde krachten.

VluchtelingenWerk biedt maatschappelijk relevant werk in een prettige en afwisselende werkomgeving, een groot aantal cursussen en verrijkende ervaringen door het werken met mensen uit heel andere culturen.

In het menu links vind u onder Vacatures de huidige vrijwilligersvacatures bij VWNN.

Heeft u belangstelling, neem dan contact met ons op, telefonisch of via de mail met een de locaties bij u in de buurt.  (voor een overzicht van de contactgegevens zie Locaties & adressen) 
Of mail naar het algemene adres: vrijwilligerswerving@vwnn.nl

 

Stageplaatsen

VluchtelingenWerk Noord-Nederland heeft ook elk jaar zo'n 100  stageplaatsen beschikbaar. Zeker als je een opleiding in de sociaal-maatschappelijke of juridische hoek volgt  (MBO, HBO of Universiteit) nodigen we je uit contact met ons op te nemen.

Stageverzoeken, voorzien van motivatie en CV mail je rechtstreeks naar de locatie van je keuze (zie voor contactgegevens Locaties & Adressen) 

Deel dit met anderen