VluchtelingenWerk Zuidvleugel is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Verder zijn er regelmatig stageplaatsen op de diverse locaties en een enkele keer een vacature voor een betaald medewerker.
Hieronder ziet u een overzicht van de actuele vacatures. Selecteer een vacaturetype en/of een locatie en klik op 'toepassen' om een selectie te maken.

13 vacatures
 • Vrijwillig, Hele Regio

  Als Coach Vestiging begeleid je mensen die vanuit een asielzoekerscentrum (AZC) voor het eerst zelfstandig in een Nederlandse gemeente gaan wonen. Gedurende een traject van drie maanden help je ze om de voor wonen noodzakelijke voorzieningen op poten te zetten.

 • Vrijwillig, Hele Regio

  Nadat een vluchteling een verblijfsvergunning heeft gekregen, is het belangrijk dat hij/zij geholpen wordt om zelfstandig de weg in de maatschappij te vinden. Door de vluchtelingen te begeleiden en coachen naar zelfredzaamheid hopen we dat de nieuwkomers volwaardig deel gaan uitmaken van de bevolking. Uw hulp als begeleider en coach is hierbij hard nodig!

 • Vrijwillig, Dordrecht

  VluchtelingenWerk Zuidvleugel komt op voor de belangen van asielzoekers, vluchtelingen en andere migranten in de regio Zuid-Holland Zuid en Den Haag en Westland. Dit doen wij met behulp van meer dan 250 vrijwilligers. Voor onze werkzaamheden op locatie Dordrecht zijn wij op zoek naar een begeleider gezinshereniging en asielprocedure.

 • Vrijwillig, 's-Gravenhage

  Op locatie Den Haag zijn wij op zoek naar enthousiaste Front Office medewerkers.

 • Vrijwillig, 's-Gravenhage

  Voor onze locatie in Den Haag zijn wij op zoek naar een receptionist / telefonist / administratief medewerker.

Pagina's