VluchtelingenWerk Maasdelta is continu op zoek naar vrijwilligers. We hebben diverse mogelijkheden.

15 vacatures
 • Vrijwillig, Rotterdam

  Onze organisatie kan niet zonder de inzet van al haar vrijwilligers. Dat zijn er in onze regio een heleboel! Wie komt ons helpen om hen in goede banen te leiden?

 • Vrijwillig, Schiedam

  Wekelijks gaan in Schiedam vele vrijwilligers op pad om als taalcoach ondersteuning te geven aan mensen die hun Nederlandse taal willen verbeteren. Naast de taaloefeningen kun je de lesnemer helpen om zijn/ haar netwerk in Schiedam te vergroten en je kennis over te dragen over de Nederlandse samenleving.

 • Vrijwillig, Maassluis

  Voor vluchtelingen is het niet altijd gemakkelijk om in Nederland in korte tijd hun draai te vinden. Na het krijgen van een verblijfsvergunning is het belangrijk dat de nieuwkomers geholpen worden om zelfstandig hun weg in de omgeving te vinden. Door de vluchtelingen te begeleiden en hen zelfredzaam te maken, wil VluchtelingenWerk ervoor zorgen dat de nieuwkomers volwaardig deel gaan uitmaken van de maatschappij. Jouw hulp hierbij is hard nodig!

 • Vrijwillig, Maassluis

  Een bijdrage leveren aan de uitvoering van activiteiten op het gebied van introductie en integratie van vluchtelingen in Maassluis.

 • Vrijwillig, Vlaardingen

  Vindt u werken met mensen en taal leuk? En hebt u wekelijks een paar uurtjes over? Overdag of ’s avonds? Dan hebben wij een aanbod waarmee u veel mensen een groot plezier zult doen. Niet in de laatste plaats uzelf. Anderstaligen Nederlands leren!
  Het Taalcentrum in Vlaardingen – onderdeel van VluchtelingenWerk Maasdelta – is doorlopend op zoek naar vrijwilligers die op verschillende niveaus Nederlandse taallessen kunnen geven.

Pagina's