Bekijk alle vacatures van VluchtelingenWerk Noord-Nederland

30 vacatures
 • Betaald, Weststellingwerf, Eemsmond, Súdwest-Fryslân

  Voor Weststellingwerf 12 uur (Wolvega) , Sneek (12 uur) , en Eemsmond 12 uur (Uithuizen) zijn we met spoed op zoek naar gecertificeerde NT2 docenten. NB: Graag alleen reageren als u lesbevoegd en gecertificeerd bent.

 • Vrijwillig, Groningen

  We zijn dringend op zoek naar meerdere trainers voor het scholenproject Meet2Know! Werkgebied: Groningen, Friesland, Drenthe.

 • Vrijwillig, Tytsjerksteradiel, Smallingerland, Coevorden, Pekela, het Bildt, Eemsmond, Bellingwedde, Hoogeveen, Midden-Drenthe

  Voor de AZC's in Groningen, Friesland en Drenthe zoekt VWNN vrijwilligers voor begeleiding tijdens de asielprocedure. Ook voor Hoogeveen en Oranje!

 • Betaald, Groningen

  Vacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in UitgelichtVacature in Uitgelicht

 • Vrijwillig, Emmen

  Als belangrijke aanvulling op de inburgeringscursus bieden Taalcoaches extra hulp bij het leren van de taal. Twee keer per week ontmoeten de vluchteling en de vrijwilliger elkaar om samen het Nederlands te oefenen in allerlei situaties; in huis, bibliotheek, markt of in winkels. Taalcoaches helpen zo de vluchtelingen wegwijs te worden in hun woonplaats.

Pagina's